Preguntes Freqüents

En aquest llistat intentem resoldre els teus dubtes. En cas de no aconseguir-ho ens pots trucar i trobarem una solució.

És cert que existeixen claus mestres que obren tot tipus de panys?

No. No és cert. Però si que és cert que els lladres usen una tècnica per obrir panys coneguda com bumping. La tècnica consisteix a inserir una clau realitzada amb la posició més baixa a la qual arriben els pistons i copejar-la amb un objecte de forma repetida, separant així els pistons dels contrapistones, alliberant així el gir de la clau. Avui dia ja existeix bombins forts d’alta seguretat que eviten aquesta tècnica d’obertura.

Quins panys són els més segurs per evitar robatoris?

Existeixen moltes marques de panys que s’esforcen cada dia a oferir la màxima seguretat possible per evitar robatoris. Nosaltres fem estudis personalitzats gratuïts en la seva porta per oferir-li la millor opció de seguretat en funció del que ja disposa. Nosaltres treballem amb les millors marques en seguretat i li instal·lem el pany d’alta seguretat que adapti al perfil de la seva porta.

Vull més seguretat a la meva porta. Què puc fer?

El millor que pot fer és trucar-nos i sol·licitar un estudi personalitzat per augmentar la seguretat sense necessitat de canviar la porta.

Puc instal·lar jo un pany?

Sens dubte és millor comptar amb un manyà. Els nostres manyans disposen de les eines adequades per a cada marca de panys i és recomanable tenir el coneixement adequat per canviar un pany ja que cometre un error podria encarir el servei per haver d’emprar-se més temps per a la reparació en si.

Tinc una porta blindada, és segura?

El que garanteix la seguretat d’una porta blindada independentment de la porta en si és el barret fort del pany. Vostè ha d’assegurar-se que disposa d’un bombí fort de seguretat anti robatori. El tenir un pany blindat no significa que disposi d’un bombí de seguretat. Les portes blindades s’han de vendre amb bombí d’alta seguretat però no sempre ocorre això. Una porta blindada que no disposa de bombí de seguretat podria arribar a obrir-se en qüestió de pocs minuts al no disposar dels mètodes anti robatori que aquests ofereixen.

Em van entrar a robar a casa sense forçar el pany. Tinc clau de seguretat i vaig tancar amb clau. Com és possible?

Probablement en aquest cas lamentablement vostè disposa d’un pany vulnerable als mètodes més utilitzats per robar en habitatges. Que la seva porta tingui un bombí fort amb clau de punts no significa que aquest sigui de seguretat encara que la majoria de la gent profana en la matèria així ho creu. El més segur és que l’intrús hagi utilitzat el mètode Bumping si vostè disposava d’un bombí fort en el seu pany o bé per mitjà de ganzúas en cas de pany de gorges (també cridada pany de borjas).